Kurs engleskog jezika u Australiji

Kurs engleskog jezika u Australiji

Jedna od najpopularnijih opcija studiranja u Australiji jeste kurs engleskog jezika.

Ukoliko niste sigurni u svoje znanje engleskog jezika i ne želite odmah da upišete dalje strukovne, osnovne ili postdiplomske studije, ili niste dobili potrebnu ocenu na IELTS testu, kurs engleskog jezika je idealna opcija za Vas.

Takođe, pohađanjem kursa engleskog jezika imate više vremena da se prilagodite na novu sredinu i malo još razmislite o budućoj karijeri.

Glavna prednost kursa engleskog jezika jeste ta što je to jedini studijski program za koji Vam nije potreban IELTS test. Samim tim je upis dosta olakšan za budućeg studenta.

Kurs engleskog jezika je jedna od najfleksibilnijih opcija studiranja u Australiji, jer sa kursom možete početi bilo kog ponedeljka u mesecu. Sa studentskom vizom možete pohađati kurs u trajanju od 3 do 12 meseci. Odluka je na studentu, na koji vremenski period bi želeo da upiše kurs, shodno njegovim željama i potrebama. Takođe zanimljivo je to što i sa turističkom vizom možete da pohađate kurs engleskog jezika na period do tri meseci, tj. na period na koji vam je odobrena turistička viza.

Pohađanjem kursa u Australiji, koja je zemlja engleskog govornog područja, znači da biste imali priliku, ne samo da usavršite svoje znanje engleskog jezika u školi, već u svakodnevnom životu, upoznavajući nove ljude iz različitih država sveta. Na ovaj način biste mogli da testirate svoje znanje, ne samo u učionici već i tokom različitih dnevnih situacija kroz koje biste prolazili tokom svog studiranja u Australiji.

Jedno je sigurno, pohadjanjem kursa engleskog jezika u Australiji, biste doživeli jedno nezaboravno internacionalno iskustvo.

Potrebna Vam je pomoć?

Kontaktirajte nas za sva pitanja ili informacije o opcijama studiranja u Australiji.