O Nama

Future Option je agencija za obrazovanje, koja ima za cilj da pruži savetovanje i sve potrebne informacije međunarodnim studentima u cilju uspešnog upisa na studije, studiranja i života u Australiji.

Izbor za studiranje u inostranstvu je vrlo važna odluka koja menja život, a učenje engleskog jezika, i dobijanje australijske diplome visokog stepena mogu bitno uticati na karijeru i veće izglede za dobijanje posla.

Future Option ima dugogodišnje iskustvo u upisivanju međunarodnih studenata na preko 100 australijskih škola, fakulteta i univerziteta sa kojima imamo saradnju i do sada smo upisali preko 500 studenata iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Upoznaćemo vas sa mogućnostima studiranja i života u Australiji, vodićemo vas kroz ceo proces upisa, pripremiti i zastupati ispred ambasade u procesu aplicaranja za studentsku vizu za Australiju.

Agent Elena Simić - Future Option

Agent za vize i savetnik za studiranje u inostranstvu, sa velikim iskustvom u upisivanju studenata na studije u Australiji, Kanadi, Americi, Novom Zelandu, V.Britaniji i Evropi. Kroz dugogodišnji rad uspešno smo upisali veliki broj studenata iz Srbije ali i iz svih delova regiona (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora) na studije u inostranstvu.

Kroz individualan pristup, našim studentima pružamo kvalitetnu uslugu u svakom koraku procedure, od detaljne procene profila i savetovanja, do odabira škole i programa, pripreme aplikacije i podnošenja zahteva za studentsku vizu.

Savetovanje možete zakazati svakog radnog dana u kancelariji u Makedonskoj 30 u Beogradu ili online putem Skype/Viber-a, a pre toga potrebno je da popunite upitnik procene profila.

Adresa

Makedonska 30,
Poslovni centar Eurocentar
Beograd 11000

Potrebna Vam je pomoć?

Kontaktirajte nas za sva pitanja ili informacije o opcijama studiranja u Australiji.