University of Sydney

University of Sydney

  • 80000+
    Studenti
  • 400
    Programi
  • 1
    Kampusi

Univerzitet u Sidneju je prvi univerzitet u Australiji osnovan 1850. godine i ima dugu istoriju u produkovanju najboljih svetskih diplomaca. Diplomci Univerziteta u Sidneju su rangirani na 1. mestu u Australiji i na 4. mestu u svetu po zapošljenosti i nastavljaju da budu lideri u svojim oblastima.

Među 430.000 bivših studenata su nobelovci, dobitnici Pulicerove nagrade, australijski premijeri, humanitarci, nastavnici, pronalazači i medicinski inovatori.

Konstantno je rangiran među 50 najboljih univerziteta u svetu, a međunarodno je poznat kao lider u obrazovanju, istraživanju, studentskom iskustvu i zapošljenosti diplomaca.

Univerzitet u Sidneju je osnovan na principu da se svima pruži prilika da kroz obrazovanje ostvare svoj potencijal i tog se uverenja i danas čvrsto drži. Na Univerzitetu se trude da njihovi studenti imaju svaku priliku da ostvare svoj potencijal od prvog dana.

U ponudi im najširi spektar kurseva u Australiji, a fleksibilno osmišljeni programi vam omogućavaju da kreirate sopstveni put. Imaćete priliku da kombinujete globalna iskustva i praktično učenje, kao i da obavite stažiranje i zaposlenje koje će vam omogućiti da diplomirate spremni za posao.

Pored toga univerzitet nudi niz mogućnosti za rad na projektima iz svakodnevnog života sa vodećim industrijskim partnerima tokom studija. Većina programa nudi izborne prakse i stažiranje koje traje od dve nedelje do cele godine. Svaki praktični program je prilagođen vašoj oblasti studija i poboljšaće vašu zaposliivost.

Nivoi studiranja

Kurs engleskog jezika

Osnovne studije

Master studije

Doktorske studije

Oblasti studiranja

architecture

Arhitektura

art-design

Umetnost i dizajn

business

Biznis

ecology

Ekologija

education

Obrazovanje

engineering

Inženjerstvo

it

Informacione tehnologije

law

Pravo

marketing

Marketing

medicine

Medicina

Potrebna Vam je pomoć?

Kontaktirajte nas za sva pitanja ili informacije o opcijama studiranja u Australiji.